Jan 25, 2008, 5:42 AM

Смелост да живееш 

  Poetry » Phylosophy
920 0 16
 

Мислиш, че живееш... дишаш, обичаш,  ходиш...

но идва момент, във който разбираш, че...

си дишал, колкото да живееш...

обичал си само, за да докажеш на себе си,

че все пак не си без чувства...

ходил си, колкото да не стоиш на едно място...

от теб зависи дали животът ти да продължи така

или да се пребориш и да се вкопчиш...

за да ЗАЖИВЕЕШ И ОЖИВЕЕШ.

 

                           Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??