Feb 7, 2006, 6:37 PM

СМЕЛОСТТА ТИ 

  Poetry
666 0 1
НЕИЗВЕСТНОСТТА МЕ ПЛАШИ ДО ПОЛУДА,
НО ЗНАМ ,ЧЕ ТРЯБВА ЗДРАВО ДА СЕ ТРУДЯ
ДА ГЛЕДАМ ПОЗИТИВНО С ДОБРОТА,
ДА ВИЖДАМ РАЯ,А НОЗЕТЕ МИ ДА СА В КАЛТА.

ТОВА СИ Е НАПРАВО ДЪРЗОСТ
ЗАВИЖДАМ ТИ НА ТАЗИ ТВЪРДОСТ,
ВЪРВИШ С ВИСОКО ВДИГНАТА ГЛАВА,
А ВИЖ,ЗАД ТЕБЕ ДEБНЕ БЕДНОСТТА.

ОТРИЧАШ-ЗНАЯ,ЧЕ СИ ОПТИМИСТ,
НО ЗНАЙ-ЖИВОТЪТ СИ Е ЧИСТ СЪДИСТ
ТАЛАНТ ЛИ ИМАШ ЗА ТОВА
ДА ГЛЕДАШ СМЕЛО НАД СТРАХА.


РАЗБРАХ,ЧЕ СИ РОДЕН ОТ СМЕЛОСТТА
ТАЛАНТЪТ ТИ Е САМО ГОРДОСТТА
ПРОДАЙ МИ МОЛЯТЕ ОТ ДВЕТЕ
АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ КАТО ТЕБЕ.

© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??