Jun 12, 2013, 8:26 AM

Сметка, плетка... и решетка 

  Poetry » Other
490 0 2

Политикьт взе да тика

финансовата политика,

но сметките така заплете,

че решетка си изплете.

© Исмаил Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??