Jan 14, 2011, 3:05 PM

Смисъл 

  Poetry » Love
714 0 1

                                           


Любовта от сърцето извира,
звън китарен от нейде ехти,
когато някой нарече те "любима",
песен чуваш и в думата ти.

 

Щом си нечия, литваш безкрила
и въздушни кули строиш,
и намираш и смисъл, и сила
във живота напред да вървиш.

 

И наоколо всичко е цветно,
под клепачите огън струи,
и е пролетно в утрото зимно,
щом със обич те някой дари.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ооо,Мими,в разкопките си,а?
    Тоя огън чака само някой да го разпали
Random works
: ??:??