Sep 3, 2007, 10:26 AM

Смъртна опасност 

  Poetry
481 0 5
 

Смъртна опасност



Очаквам в страх връхлитащата смърт.

Усещам я как пада върху мене,

като инфаркт или пък камък твърд,

насочен към нещастното ми теме.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??