След дългата битка с теб двама...
лежахме ранени в калта...
смъртта ни прегръщаше бавно...
шептеше ни ледни слова...
но въпреки всичката болка...
но въпреки раните, аз...
успях... на крака се изправих...
успях... и преборих смъртта...
Не значи ли туй, че спечелих?
трупът лежѝ там в калтà...
Не значи ли туй, че загуби?
Щом аз над трупа ти стоя...
© Андрей Андреев All rights reserved.
Не значи ли туй, че спечелих?
трупът лежѝ там вЪВ калтà...
Не значи ли туй, че загуби?
Щом аз над трупа ти стоя...
Поздрави!