Mar 29, 2009, 11:21 PM

Смътно чувство 

  Poetry » White poetry
623 0 3

Аз те чаках, но ти не дойде,

аз те чаках, а ти си отиде,

без да знам ни защо, ни къде

любовта ми след тебе загина.

Аз се мъчех във страшния студ,

не донесе искрицата свежест,

чаках теб, а дойде някой друг,

с него влезе и въздухът режещ.

Аз си мислех, какъв кръговрат,

ти ме чакаше, аз не пристигах,

после стана внезапен обрат,

все те гонех, дори не те стигах.

Аз те чаках, но ти не дойде,

аз те виках, ти беше далече,

накрая дойде, без да знам откъде,

но аз, аз не те чаках вече...

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??