Снежна самодива
По тротоара бавно вървя.
Много е слънчев деня.
Искам до теб да поспра.
Целувка да ти подаря.
Ти чакаш на спирка.
В снега.
Изящна.
Красива.
Добра.
Игрива.
И малко свенлива.
Щастлива.
Моя снежна
самодива!
© Симеон Пенчев All rights reserved.
Как топлят думичките ти !
Отново ме окуражи . . . благодаря ти !