Mar 27, 2024, 9:05 AM

Снежно хайку 

  Poetry » East forms
97 2 4

седем снежинки

прекосиха финала  –

бяла неделя

----

вятър извая

по перваза премръзнал

снежно глухарче

----

зимна токата  –

вледенени капчуци,

смръзнали пръсти

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??