Nov 5, 2011, 10:52 AM

Снимка 

  Poetry » Love
753 0 4

Очите ти оттам ме гледат -

две безчувствени мъниста.

Че в тези тъмни, тъжни бездни

има дъно светло, чисто

аз виждам и натам се нося -

напориста и неземна,

подобно в църква капка восък,

корен в почва черноземна.

Докосвам ли те, тъмнолистен,

с крилете е на сто калинки...

Да каже кой каквото иска -

целувам нежно твойта снимка.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??