Jun 27, 2010, 10:11 PM

Снимката 

  Poetry » Love
441 0 0

 

Таят у себе си изгрев и залез

миглите копринено-призрачни.

Замечтани очи са гроб и съдба.

- Обичам те, мила! Липсваш ми...

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??