Aug 1, 2010, 7:25 PM

Снощи танцувах за теб... 

  Poetry » Love
884 0 23
Ранената душа  
лекува се със танц.  
Така изтръсква се   
страстта  
и тялото на ритмите   
се подчинява.  
И вие се като змия,  
и омагьосва до забрава  
очите чужди,  
зейнали уста…  
Ранената душа  
лудува ,  
с усмивка покосява  
ти сърцето.  
До нея си,  
аз виждам ù лицето.  
Нещастието там   
зимува.  
За теб е този танц  
и... нищо лично.  
Когато любовта си тръгва...  
държи се неприлично.  
   

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??