Jan 25, 2008, 6:48 AM

Сол 

  Poetry » Phylosophy
2144 0 15
 

Сол

 

 

Преобръщат ме морски вълни и талази...

Единствена следа по кожата ми - сол...

 

Пришпорвам времето, останала без дъх, в пот обляна...

Единствена следа по кожата ми - сол...

 

Сълзи промиват очите ми...

Единствена следа по кожата ми - сол...

 

Толкова много сол събирам -

трудни залъци да соля...

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??