Jan 26, 2010, 11:26 AM

Сонет 

  Poetry » Love
598 0 6



Не ще остана равнодушен
пред твойта нежна красота.
В очите виждам плам бездушен,
но знаеш ли... дори така

в сърцето палиш огън жарък.
И твойто каменно лице
за мене е като подарък,
дарен ми с обич от сърце.

Когато само със очи,
без думи заговаряш ти
с душата ми, към тебе плаха.

Сърцето ми за миг смути,
а после го възпламени...
Очите ти дали узнаха?



© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??