Apr 11, 2009, 1:29 PM

СОУ "Христо Ботев" 

  Poetry » For kids
711 0 1

За мен си като слънце ясно,

ти, училище прекрасно.

Носиш име на герой,

за свободата дал живота свой.

 

Ти си ми огромна птица

и приемаш хиляди дечица.

Да се учат и творят,

любов и обич да дарят.

 

В теб се чувствам аз спокойна

и съм като птица пойна.

В теб научих хиляди неща,

за юнаци и за всичко по света.

 

Не ще те никога забравя

и в спомените мои ще запазя.

Ще разказвам на деца и внуци,

на какво ме ти научи.

 

Обичам те, училище добро,

ти за мен си ми едно.

Аз нося ти добрата вест,

че ще те почитам с голяма чест.

 

 

             23.03.2006 г.

© Калина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??