Sep 1, 2020, 10:10 AM

Спартак 

  Poetry
266 0 0

Спартак на робски
се живот опълчи със
закони вълчи

 

и съсече робството
и свобода потече

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??