За всичките тези години научих,
че няма го "белия кон"...
че има едничък
спасител всесилен
и той се нарича
Христос...
Единствено Той
е лекарство, което
помага при всеки човек,
единствено с името негово
можеш
да крачиш спокойно напред...
Щом Този, създал и човек, и Земята
е с тебе... защо се боиш?
Защо се оглеждаш и дириш
"спасител"...
щом Той е тук...
в тебе...
кажи...
© Андрей Андреев All rights reserved.