Спете спокойно другари:
Кацат и днес самолети.
Няма над нас Байрактари,
и не избухват ракети.
Спете спокойно другари:
Няма война, а пусия.
По родните, руски радари,
Украйна нападна Русия.
Спете спокойно другари:
В Киев изпратихме пратки
с няколко чанти сухари,
и - с десетина палатки.
Спете спокойно другари:
Имаме много пшеница.
Пълни са всички хамбари.
Тук не умират дечица!
Спете спокойно другари:
Нямаме тук Мариопол.
Следвайте руските твари,
и им продайте Созопол.
Спете спокойно другари:
Имаме смели хайдути.
В бедната, наша България,
пълно е с хора на Путин.
Спете спокойно другари…
Юри
Йовев
Март
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
волна си е птичка.
Гдето и да каца,
пълни цяла каца.😁