Feb 28, 2007, 11:24 AM

Спомен 

  Poetry
587 0 3

Довечера, когато в леглото топло ти си легнеш,

от тебе искам ръцете свои да погледнеш.

Очите си красиви да затвориш,

да си помислиш и да си спомниш.

Чие лице по-рано са докосвали,

чии коси по-рано са разресвали.

 

От тебе искам да докоснеш устните си,

Да се усмихнеш, да потънеш в мислите си,

за таз, чиито устни си целувал,

на чиито очи с часове си се любувал.

 

Помниш ли? Как смирено тя лежеше в скута ти.

Помниш ли? Как с очи изпиваше лицето ти.

Помниш ли? Как те галеше докато те целуваше.

Помниш... а някога и ти за това жадуваше...

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??