Jul 15, 2011, 11:51 AM

Спомен 

  Poetry » Love
576 0 1

Спомен

Отиде си и нищо не остана,
прах по лавиците и самота тежи.
Танцуват сенки по стените и залъгващо припряна,
слънчевата светлина се скри.

Дали съм още там и аз,
или съм вече друга и ме няма,
а може би отдавна е било,
изчезнах, пропилях съня за двама.

И после сякаш те поисках,
отново да съм твойто слънце,
в чувствата горчиви се притисках,
вкопчвах се в надежди малки като зрънце.

Но нямаше те вече там,
нощта си те прибра.
И споменът обхожда само стаите,
самотен, търси своята (сродната) душа.

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??