Apr 8, 2011, 2:06 PM

Спомен 

  Poetry » Other
689 0 7

Там, на двора, до старата къща,

там, на двора, де вишни растат,

моето детство спомен разгръща

и ме връща с години назад.

 

Там израснах с цветя благоуханни,

там израснах под ябълков кът.

Късни вечери, утрини ранни

ме повеждаха в приказен път.

 

Там, под вишните цъфнали, дето

със приятели верни играх.

А във късните вечери летни

след светулките тичах без страх.

 

И днеска, щом очи си затворя,

виждам двора със пролетен цвят,

чувам как нежно ме заговаря

и ме връща във детския свят.

  1. 23.03.2011 год.                                             

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??