Nov 12, 2008, 7:37 PM

Спомен 

  Poetry » Love
742 0 2

Споменът за теб остава,

сама съм, но не проумявам.

Какво сторих, че те натъжавам,

преграда между нас да поставяш?

Кой ли пръв ще се осмели

в другото поле да премине,

за виновен да се признае...

и двама го желаем.

Това са просто мечти...

Споменът за нас е вечен,

всеки за нас ще говори

за момичето и нейния принц,

дошъл и заминал си

без любов и мечти...

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??