Jun 21, 2014, 12:34 AM

Спомен 

  Poetry » Other
489 0 12



нуждая се от твоята любов

не искам липсата ѝ да ме разпилява

защото знам че някъде далеч от тук

за нещо нереално някой друг

(сред болката си)

мен за чувствата си обвинява

 

и тъй като е ден

във който явно няма да мълчим

зад вечните стени на личните прозрения

си спомням как повтаряше че имаме души

които задушаваме със съжаления


музика

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??