Jan 3, 2021, 7:03 PM

Спомен от едно време 

  Poetry » Love
906 0 4

Когато изредят се дни
и погледнеш в календара
Ще виждаш някогашните искри,
превърнали се в дим и пара.
 

Тогава, спомни си ти словата,
спомни си за дъха
и как склоних главата,
как положих те върху мъха.


Времето ще отминава -
животът ще тече,
спомените ще остават -
красиви или не.


С очи те гледах...
с очите на дете.
Твоя поглед търсех...
да срещна... някъде...


Когато времето отмине
и се обърнеш ти, назад
Виждаш отминало е лятото
 - настанал листопад!
 

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??