Oct 1, 2012, 11:44 AM

Спомен от лятото 

  Poetry » Love
643 0 6

С очите на лятото 
пак се поглеждам -
момиченце рошаво, 

в очите с надежда
и пламъче палаво -
смешинка игрива...
ех... всичко това
виж как ми отива...
В ръката е споменът -
мидичка бяла.
В сърцето ми сякаш
е птица запяла.
Морето-ревнивец
пак ми се кара,
приглася му сякаш
даже и фара.
В стомаха ми 
пърхат сто пеперуди,
а старата буна
стои и се чуди...
Отново съм влюбена -
не искам да крия!
Май лятото стори ми
бяла магия...

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??