Apr 8, 2006, 4:25 PM

Спомен от Родопите 

  Poetry
1283 0 3
Ще се събудя през нощта,
в сълзи обляна, с питащ поглед,
    ще ме гледаш ти,
ще те целуна нежно и ще замълча,
за да запомня теб така - завинаги.
Ще бъде тихо - с тихи стъпки през гората
        ще вървим,
ще бъде тъмно, пътят ни луната
    пак ще освети.
Ще бъде тъжно - трябва да се разделим,
ще бъде вечно, ще напомнят
   миналите дни.
Една усмивка ще ти подаря,
да я пазиш и да я обичаш,
да бъдеш с нея най-богатия в света,
да имаш спомен от едно момиче.
Но нямам сили - гледам те
  как сладко спиш
и своята болка на малки парченца 
   разсичам
надявам се, моля се, искам някой ден
  да ми простиш,
защото все пак не спрях да те обичам!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отлично!!!
  • Написала си моите мисли и преживявания...точно от там, Родопите!
    Това е моята история, също
    Много ми хареса!
  • Ще се събудя през нощта,
    в сълзи обляна...
    Нека никога да не виждаш сънища, които да те карат да плачеш!
Random works
: ??:??