Dec 8, 2010, 4:04 PM

Спомен от вчера 

  Poetry » Love
656 0 1

Притихнала в прегръдката ти топла,

изпаднала в несвяст от нежността,

изгуби се страхът ми във покоя,

на лудата любов в безбрежността.

 

В очите ми се гонят пеперуди,

щом  шепне нежно твоето сърце,

че искаш всяка сутрин да се будя…

сгушена във твоите ръце.

 

Твоят вкус по устните попива

и изтръпват всичките ми сетива,

а целувките ти сладко ме убиват

и лекуват ме от страшна самота.

 

Душите ни потънаха в нирвана…

Един до друг копнеех да вървим,

но утрото остави само рана…

защото време беше… да се разделим.

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??