Dec 21, 2007, 11:56 PM

Спомен за лятото 

  Poetry » Love
844 0 2

Море, звезди, скали и плажове...

Къде сме ние, друже мой?

Вълни  и пясък, вятър, дарове...

Спомени вечни със теб, друже мой.

 

Запалени свещи, цветя и ягоди...

Не бяхме ли млади със теб, скъпи мой?

Горещи целувки, въздишки и трепети...

Помниш ли лятото със теб, мили мой?

 

Смехът на чайките, събудил ни в утрото...

А нашият смях със теб, мили мой?

Кафето и изгревът, и бризът, и другото...

Завинаги в нас ще са те, прилив мой!

© Грета Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Кафето и изгревът, и бризът, и другото...
    Завинаги в нас ще са те, прилив мой!"

    Браво!!!
    Ей това си е откровено откровение

  • Поздравления!!!Харесва ми как пишеш...
Random works
: ??:??