Apr 21, 2014, 11:51 AM

Спомен за любов 

  Poetry » Love
504 0 0

Ако искаш с мен да си, остани,
продължи,
обичай ме и винаги до мен бъди.
Животът ми претърпя обрати хиляди,
но истинското останало в него си ти.
Не ме ранявай, сърцето ми е болно,
в локви от сълзи лежи и стене за любов.
Не ме оставяй, чуй ти моя зов...

Ако искаш, си тръгни,
знай, че любовта ти в мене ще запазя.
Запази за мене спомена, макар и да боли,
и върви, не се обръщай,
не искам ти да видиш моите сълзи...

Тежко е, когато любовта е споделена,
но скрита трябва да остане тя.
Тежко е, когато две  души са наранени,
а светът наоколо не трябва да разбира за това.

Дори да плача с кървави сълзи,
да викам и да моля остани,
когато любовта е непосилна,
тя трябва да остане спомен, който помнят само две тела...

© Ива Громкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??