Jun 12, 2023, 9:16 PM

Спомен за път 

  Poetry » Other
397 7 11

Тръгвам си. Връщам се.

Както преди.

В грешките спъвам се.

И ме боли.

Смисълът?

Да продължа.

Истина няма ли?

Има лъжа.

Пъстра. Красива.

Смях и сълза.

Млада. Разрошена.

Като съдба.

Съща присъда.

Няма палач.

Тихо е. Тъмно е.

Време за плач.

Бяхме ли? Беше ли?

Някой е сам.

Искам. Не мога.

Време да дам.

Имахме.

Имаме. Спомен за път.

Думите. В странници.

Нека мълвят.

Дълги истории.

Шарени дни.

Който поиска.

Ще ги продължи.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??