Sep 17, 2012, 4:05 PM

Спомен за село 

  Poetry
604 0 10

Отново лозници прегръщат

любимия праг

и в тъмнозелената сянка чемширова

пее щурче.

Светулки обличат тъмата

и влюбени пак

намигат на моето

малко и китно селце...

 

Отново заспива тъгата

в пелени от мечти

и стадо звездички

на небесната нива пладнува,

а споменът топъл

нежно и тихо трепти

и с устни от рими

съня ми светъл целува...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??