Jun 5, 2010, 11:08 PM

Спомени 

  Poetry » Love
663 0 1

Спомени

 

 

Аз съм тук, теб те няма,
плаче моята душа.
Нали уж щяхме да сме двама?
Ти така ми обеща...

Пак в главата ми нахлуват
спомени за теб, за нас.
И като море бушуват,
припомнят ми за всеки час.

Не ще забравя никога очите,
онзи нежен поглед, вперен в мен.
Ще ми се отново да го видя
някой, не чак толкова далечен ден.

Не ще забравя никога ръцете,
прегърнали ме през нощта.
Сякаш бях заспало цвете,
сгушено на топло под снега.

Но какво да се направи,
в живота случва се така.
Само  спомените ми остават,
завинаги заключени във паметта.

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не можем без това,което истиснки обичаме.Колко добре е казано,че паметта съхранява миговете живи.
Random works
: ??:??