May 7, 2016, 9:54 PM

Спомени 

  Poetry
566 0 4

Морето ще извикам от очите ти,
компасът ще са моите ръце,
солените вълни усещам в миглите,
перо от чайка падна, вместо писъмце.
Усетих дъх на морски водорасли,
повява хлад от освежаващ и прозрачен бриз,
сега сме други, вече сме порасли,
а споменът е само някакъв каприз.
Посипвам с пясък пожълтялата картина,
в окото падна мъничка прашинка,
сълза политна, в светкавица премина,
изми забравата от тази стара снимка.

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??