May 19, 2024, 12:33 AM

Спомени 

  Poetry » Love
192 0 0

Когато те видях
И сякаш ми каза
"Остани"
Не зная защо очаквах да си тръгнеш
Нима това не е шега?
На някой сън блудникав
Събуди ме...

Пет години по-късно
"Остани"
Прошепвах в мрака, когато бягаше от мен
Защото животът бе ужасен

Десет години
Мислех си, че няма да сме същите
Но очите ти не стареят, любов моя
"Остани"
Свикнах с присъствието ти

Годините отминаха, ти не пусна моята ръка
Благодаря...

© Елена Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??