Nov 7, 2004, 1:56 PM

Спомени 

  Poetry
1107 0 1
Благословенни да сте мои спомени,
че вие сте балсам за моята душа,
когато сълзите с вик отронени
намират отзвук в мойта самота.
Когато ме спасявате от дългите ми вечери,
които се раздират сред четирите стени
и мислите на тиха смърт обречени
престават да витаят и спира да боли.
Когато съм оплакала докрай без сила дните си
стойчески издържали на болката безкрай
тогава ви извиквам да доидете в нощите ми
превърнали съня ми в късче летен рай.

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??