Jan 3, 2008, 10:28 AM

Спомени за любовта 

  Poetry
5118 0 4
Спомняш ли си колко те обичах,
помниш ли нашите писма.
Помниш ли словата, които към теб изричах,
погледите, срещите - къде сега е Любовта?!
Изгуби ли се или в навик се превърна,
ти и аз ли я убихме?
Въпроси много - с тях няма да я върна.
Сякаш думите във празни се превръщат,
погледите в безразличност тежка,
само спомени душите ни обгръщат,
за любов, която може би е грешка.
Да се боря, вече нямам сили,
уморена съм от толкова сълзи.
Спри, нека между нас останат спомени красиви,
не ги проваляй със излишни, принудителни молби.

© Димитринка Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??