Jul 22, 2018, 12:26 PM

Спомни си 

  Poetry
198 0 0

СПОМНИ СИ

 

Спомни си нощите, в които бяхме двама,
не утрото, когато дълго се разделяхме.
За някои, това е може би лъжа, измама,
но ние, в болка, искрена любов споделяхме.

 

Знаете ли, как се люби след водопад сълзи -
любов понесена с крилете на обреченост,
в душите как потъват, в огън пламнали очи,
на обичта си намерили гнездо за вечност?

 

Остана завинаги горчивия усет за пелин,
него с виното омайно на любовта си пиехме.
Но този усет е безкраен, неповторим, един -
мидена болка - там сълзите си бисерни криехме.

 

Отвори ги, за да се завърнат спомените,
да си до мен в безсънните самотни нощи!
Бисерите всички подробности помнят...
Те знаят, че силно се обичаме още... и още...

 

22 07 2017

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??