Apr 5, 2017, 9:11 AM

Спомни си 

  Poetry » Love, Free verse
297 1 8

Не заспивай, когато умират мечтите.

Не заспивай, когато се ражда любов.

Не заспивай, когато тъжно сърцето тупти.

Нали в ръцете щеше да го държиш?

Нали се закле във вярност?

Заспиваш ли, когато сърцата са тъй тревожни?

Дори и нощта притихва от болка.

Денят започва твърде тревожен,

само твоят образ остава непокътнат.

Да така е, живееш спокоен,

сам със себе си в този свят широк!

Спомняш ли си тези, които си лъгал?

Спомняш ли си... или пак си фалшив?

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??