Jun 2, 2007, 9:08 AM

Спомняй си за мен 

  Poetry
634 0 5
Как исках да те обичам.
Много ли исках, кажи?
Молих се любовта да не ме задмине
и да превърне в реалност всички мечти.
Но изглежда много съм копняла,
вдигала съм всяка стотинка от земята -
за късмет.
Ех, каква глупачка съм, неосъзнала,
че ти не бе за мен и аз за теб.
Но душата, горката, тя страда
и все се моли за теб.
Нека! Бъди щастлив
и понякога си спомняй за мен!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??