Apr 13, 2010, 10:00 PM

Спортист 

  Poetry » For kids
2070 1 13

 


Тази сутрин Мечо стана,
метна бързичко юргана,
скокна бързо от леглото
и облече си трикото.
Баничката си погледна,
но към нея не посегна.
Маратонките завърза
и към фитнеса забърза.
Тъй спортиста ни напет
вече е голям атлет.
Целият във пот облян,
пъшка нашият мецан,
иска вече да е фин,
снажен, силен господин -
да не му се смеят всички
зайчета, сърни и птички.


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??