Mar 12, 2008, 10:55 PM

Спри 

  Poetry
515 0 8
Пълзиш,
разстилаш черни пипала,
безкръвно
дращиш с нокти плътта...
Спри.
Спри!
По-добре гръм да трещи,
вихрушка да свисти,
вместо да чувам
оглушителната ти
тишина,
Самота!

А някъде радост искри,
с нежен шепот
говорят очи...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??