Feb 5, 2006, 7:26 PM

Сребърна корона 

  Poetry
900 0 4
Блести под лунните лъчи,
самотно на трона тя лежи,
диамантчета проблясват в мрака,
някой да я сложи чака,
прекрасна корона от сребро,
някогашен символ на добро.
Но има надежда някоя да се появи,
принцеса от далечните земи,
защото за девойка предназначена е тя,
короната на красотата.
Ще възвърне по света мира,
без бой,кръв и война.
Отново всичко ще се роди,
зеленина в красивите гори,
трева по безкрайни ширини,
и водопади по високите планини.
Слънцето отново ще заблести
там, където стелел се е мрак преди.

© Ан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??