Jan 10, 2015, 5:14 PM

Сред паяжини и кринолин 

  Poetry
411 0 1

Ела със мен във мрака,
да няма светлина,
където дъските стари тракат
и безлунна е нощта.
 

Ела със мен в безкрая,
сред паяжини и кринолин,
където призраци витаят,
и небосвода не е син.
 

Ела с мен отвъд огледалото.
Aз съм дете на нощта
и в затъмнения съм се разпиляла.
Ще бъдеш ли принц на мойта тъмнина?

 

10.01.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако допуснеш мойта тъмнина
    в сумрака с твойта да се слее
    ще бъдем заедно в една съдба
    и тишината светло ще запее.
Random works
: ??:??