Jul 9, 2015, 11:08 AM

Средношно терзание 

  Poetry
372 0 1

                                                 Средношно  терзание

 

 

 

Тъжно е. И плача, и пея.

Тишина по-зла надгробна.

Вглеждам се в нея подобна.

Несгрята и студна и морна.

Самотна душата более.

Терзание. И упрек среднощен.

Болка и мъка в покоя.

Къде ли, забравен, немощен,

отдъхваш, поседнал в усоя?

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??