Jun 10, 2019, 8:43 AM

Среднощна буря 

  Poetry
128 1 0

Посред нощ
тя насили прозореца
и във стаята заваля.

 

През перваза
тържествена скочи
и стъпи отгоре ми.

 

Тежък задух двустранно.
И тишина.
Не! Вина!
Ми запуши гръкляна 
и опря в мен дулата на спомените.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??