Mar 28, 2007, 7:06 PM

Среднощно... 

  Poetry
676 0 4

 Гледам те с радост (как спиш),
 за да запомня
 чертите ти...


 Гледам те с радост...
 та да не виждам
 тъгата ти...


 Гледам те с радост...
 и все търся да видя
 мечтите ти...


 Гледам те с радост...
 и обичам...


 Напук и въпреки...


 Обичам...
        Изненада?!?... 
     
          
  30.01.2001

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??