May 22, 2016, 11:31 AM

Среднощно 

  Poetry » Love
309 0 2

пулсират устни

топлина

от сдържан дъх
опънал струна

неравноделна тишина
от влажно дишане
събудена

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??