Jan 8, 2014, 1:27 PM

Среща 

  Poetry » Other
573 0 9

 

 

Зад ъгъла на четиринайсти блок

продават щори, ключове и зеленчуци.

Плюс кварталната аптека,

малката пиячница

и магазин за дрехи и козметика.

Тиха съм.

И чакам тънките ти думи

да ме посрещнат с вятър.

А мъглата

танцува с мократа си рокля

по крайните квартали

и пристъпва бавно

към центъра на кошера от светофари.

Тръгвам си.

През булеварда,

после вляво,

минавам покрай павилиона с ядки,

напряко през площада

и на следващата пряка

завивам бързо вдясно.

Още колко време да те чакам?

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??