May 22, 2008, 4:20 PM

Среща на випуск 

  Poetry
8342 0 4
След 45 години

Безспир летят годините,
връстници мои скъпи.
Отминават дните ни
с бързите си стъпки.

Но випускните срещи
ни връщат в младостта,
познаваме се още,
макар и в старостта.

Понякога сънуваме
дните безгрижни:
учението, песните, игрите.
Сбъдваме ( все още) мечтите.

Нека дружбата с приятели верни
в нашия труден делник
за всички да бъде опора.
Отлетяха 45 години!

Бъдете живи, бъдете здрави
и дружбата никой да не забрави! 

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??