Jan 30, 2014, 6:24 PM

Среща преди раздяла 

  Poetry » Love
580 0 1

Вървеше бавно, обич ненагледна,

вървеше сам-самотен ти.

С носталгия някак ме погледна -

и тебе мъка те гори.

 

Поредна наша среща,

среща преди раздяла.

Докосна ме с ръка гореща,

а аз гледах те онемяла.

 

В този момент съм с немощни крила,

обичам те, но не ти го казвам.

С поглед викам те "ЕЛА"!

Боли ме, но не го показвам.

 

Качвайки се в рейса, отново ме погледна,

в очите ти долових тъга.

Това бе среща последна,

ти тръгваш, оставяш ме сама.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Впечатли ме финалът! Поздравления!
Random works
: ??:??